دمنوش های ترکیبی ، ترکیبی از طعم و عطر و خاصیت

8 ماه پیش
دمنوش های ترکیبی، ترکیبی از طعم و عطر و خاصیت

به نظر شما دمنوش های ترکیبی می توانند ترکیب خوبی از عطر و طعم را همراه داشته باشند؟ برایمان بارها پیش آمده است که از خوردن خوراکی مقوی و لازم به علت داشتن طعم یا عطری که باب میل نبوده است خودداری کنیم. با توجه به نیاز جامعه ی امروزی برای برطرف کردن بسیاری از کمبود عناصر در بدن و پیشگیری از بروز بیماری ها استفاده از طب سنتی و گیاهی مطرح است. از آنجایی که ذائقه ی بشر امروزی به آهستگی به سمت مقوی بودن تا خوش طعم بودن می رود، لازم دیدیم تا چندی از دمنوش های مناسب که با طعم های بی نظیری ترکیب شده اند را معرفی کنیم. دمنوش های ترکیبی را می توان با ادویه جات، گیاهان دارویی، میوه های پرخاصیت و انواع مختلف چای درست کرد. دمنوش های ترکیبی نوشیدنی های فوق العاده ای هستند که نه تنها از خاصیت های آنها بهره می برید بلکه در کنار این از طعم و عطر دلچسبشان نیز لذت خواهید برد.

با چای ستاره روسی به روسیه سفر کنید

این دمنوش ترکیبی همانطور که از اسمش پیداست زادگاهش روسیه است. روس ها سماور های خود را با چای سیاه، قهوه ای ملایم و آبمیوه های مرکبات پر می کنند تا دمنوش محبوب خود را حاضر کنند. برای درست کردن این دمنوش احتیاج به یک فنجان آب پرتقال و نصف فنجان آب لیمو دارید. نصف فنجان چای مصرفی خود را نیز وارد لیست کنید. همینطور چهار فنجان آب گرم. از دارچین به عنوان چاشنی اصلی استفاده کنید. مواد را به جز دارچین در چهار فنجان آب گرم جوشیده بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. می توانید چای سبز و لیمو در کنار دارچین به عنوان چاشنی اضافه کنید. بهترین شیرین کننده برای این دمنوش ترکیبی عسل است. این دمنوش را درست کنید و از طعم روسی آن لذت ببرید.

دمنوش های ترکیبی، ترکیبی از طعم و عطر و خاصیت

دمنوشی ترکیبی دیگر به نام سیب و نعنا

خواصی که سیب و نعنا و چای ترش دارند بر کسی پوشیده نیست. این دمنوش با عطری فوق العاده با یکبار مصرف می تواند مهمان دائمی خانه های شما شود. برای درست کردن این دمنوش تنها کافی است سیب را ورقه ورقه کرده و همراه نعنا و لیمو ترش ورقه شده و چای ترش درون ظرف مخصوص دمنوش بریزید. آب جوشیده را روی آنها اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه الی ده بگذارید تا خوب دم بکشد و آماده نوشیدن شود.

دمنوش ترکیبی دارچین با عطر گلاب

یکی دیگر از دمنوش های ترکیبی فوق العاده دمنوش دارچین و گلاب است. از این دمنوش می توانید برای طعم دهی به چای نیز استفاده کنید. در یک قوری دارچین و گلاب ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید. اگر دوست داشته باشید می توانید به آن کمی عرق کاسنی یا نعنا و در انتها شکر را نیز بیافزایید. این دمنوش می بایست ۳۰ الی ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم بکشد تا آماده شود.

دمنوش های ترکیبی، ترکیبی از طعم و عطر و خاصیت

دمنوش های ترکیبی ماسالا

مواد تشکیل دهنده ی این دمنوش میخک و هل، چوب دارچین و زنجبیل است . چیزی که طعم و عطر را در این دمنوش منحصر به فرد می کند نسبت مواد آنها به یکدیگر است. برای درست کردن این دمنوش نیاز به ۶ عدد میخک، ۷ دانه ی هل، ۲ عدد چوب دارچین متوسط، ۲ حلقه زنجبیل، یک قاشق غذاخوری پودر رازیانه، ۲ لیوان آب و ۲ لیوان شیر، ۲ عدد چای کیسه ای و به میزان دلخواه عسل لازم است. همه ی مواد به غیر از چای کیسه ای، عسل و شیر را درون ظرف ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. چای را بعد از مدتی اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه بر روی شعله بماند. شیر داغ را اضافه کرده و از روی شعله بردارید. دمنوش را از صافی عبور دهید و میل کنید.

دمنوش های ترکیبی بسیاری در جهان وجود دارند که در سراسر دنیا صرف می شوند. می توانید دمنوش های خود و ترکیبات آنها در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

4 (80%) 1 vote[s]
1
برچسب ها :
نویسنده مطلب تیم تحریریه

دیدگاه شما

نه − هشت =

یک دیدگاه

  • مصطفی حاجتمند
    8 ماه پیش

    ممنون از مطالب خوبت محمد علی جان