خواص چای کوهی را بشناسیم

6 ماه پیش
چای کوهی

چای های گیاهی بسیاری وجود دارد که هر یک دارای خواص دارویی متفاوتی است. یکی از چای های موثر چای کوهی است. چای کوهی در اروپا و آمریکا به سنت جونز مشهور است و این روز ها بسیار معروف شده است. این چای در درمان بسیاری از بیماری ها نقش موثری را ایفا می کند. تنها داروی زخم ها در طول سه سال روغن چای کوهی است. در دامنه های کوه البرز، کرج، چالوس و مازندران و نقاط غربی ایران چای کوهی به فراوان یافت می شود. گل های چای کوهی به رنگ های سفید و یا زرد هستند. گل این گیاه دارای بویی خاص است. میوه ی این گیاه به شکل کپسول است. در ادامه ی این مطلب قصد داریم خواص چای کوهی را به شما عزیزان متذکر شویم.

خواص چای کوهی

چای کوهی تقویت کننده ای قوی برای اعصاب است. یکی از خواص مهم این گیاه این است که شادی آور است و می تواند درد های مفصلی، رماتیسمی، سردرد، سرگیجه و درد های عصبی را کاهش دهد.
خستگی های ذهنی را نیز رفع می کند و به دلیل داشتن خاصیت انرژی زایی و شاد آوری می توان خستگی و بی حوصلگی را رفع کند. چای کوهی ضد کرم معده و روده است. ادرار آور و قاعده آور است. لط گلو را رفع می کند و گرفتگی صدا را نیز باز می کند. از چای کوهی برای درمان کزاز استفاده می کنند. برای درمان زخم های عمیق می توانید برگ آن را به صورت پودر در آورید و روی زخم های عمیق بپاشید. اسهال و اسهال خونی را نیز درمان می کند. در صورتی که دنبالچه درد داشته باشد می توانید چای کوهی مصرف کنید. در صورتی که در معرض خونریزی مغزی قرار دارید و یا به خونریزی مغزی مشکوک هستید، حتما از چای کوهی استفاده کنید. بیماری مننژیت را درمان می کند. جالب است بدانید که از چای کوهی برای دمان فلج نیز استفاده می کنند.

دمنوش چای کوهی

دمنوش چای کوهی

از بین برنده ای قوی برای سیاه سرفه است. درد پشت و گردن را نیز درمان می کند. اگر کم خونی دارید، حتما از چای کوهی استفاده کنید. اگر فرزند شما و یا افراد میانسال در خانه ی شما بی اشتها هستند، حتما مقداری چای کوهی به آن ها بدهید تا اشتهایشان باز شود. اگر احساس افسردگی می کنید، حتما چای کوهی را به لیست غذایی خود اضافه کنید. برای کسانی که دچار بی خابی هستند میز بسیار مفید است. از چای کوهی برای درمان سرماخوردگی نیز استفاده میشود. چای کوهی برای درمان تب و اثر نیش سمی حشرات نیز به کار می رود.

روش مصرف چای کوهی

برای تهیه ی چای کوهی تنها کافیست یک قاشق مربا خوری پر از چای کوهی را در لیوان آب جوش بریزید و به خوبی هم بزنید. سپس روی آن را با نعلبکی بپوشانید و صبر کنید تا ۲۰ دقیقه بماند و دم بکشد. پس از آن که این چای را صاف کردید، مقداری عسل به آن اضافه کنید و میل نمایید.

2.5 (50%) 4 votes
0
برچسب ها :

دیدگاه شما

17 + 20 =

بدون دیدگاه