تنوع و خلاقیت در نوشیدن قهوه

6 ماه پیش
تنوع و خلاقیت در نوشیدن قهوه

تا حالا فکر کرده اید در نوشیدن قهوه خلاقیت و تنوع داشته باشید؟ همانطور که در دستور های نوشیدنی و یا در منوی کافی شاپ ها دیده اید، قهوه می تواند رکن اصلی بسیاری از نوشیدنی ها و شیرینی ها باشد. شما با در دست داشتن دانه هایی به نام قهوه بسیار می توانید خلاق باشید. این خلاقیت با دستورهای متفاوت نوشیدنی آغاز می شود. همانطور که با بسیاری از مواد غذایی مانند سیب زمینی، بادمجان یا حتی تخم مرغ می توان بسیاری از غذاها را آماده و خلاقیت به خرج داد، از قهوه نیز می توان این انتظار را داشت. جالبی کار و خلاقیت اینجاست که هرچند خود قهوه ی دمی یک نوشیدنی گرم است، اما می توان از دانه ها و پودر قهوه نوشیدنی های گرم و سرد و حتی انواع مختلفی از کیک ها و خوراکی های دیگر را نیز تهیه کرد. و این گستردگی خود خلاقیت است. در کنار این ها نیز روش های متنوع دم آوری قهوه نیز گوشه ای از این گستردگی خلاقیت را خواهد گرفت. پس بیایید به قهوه ی مصرفی روزانه خلاقیت و تنوع دهید.

آفوگاتو درست کنید و خلاق باشید

این معجون خلاقانه و محبوب از اسپرسو و بستنی‌ درست می شود. در آفوگاتو بیشتر از بستنی وانیلی استفاده می شود. اما می توان از سایر طعم های دیگر نیز استفاده کرد. رسپی آن شامل یک اسکپ متوسط بستنی است که روی آن دبل اسپرسو ریخته می‌شود و برای تزیین از سس شکلات یا تکه‌های شکلات رنده شده استفاده می گردد.

تنوع و خلاقیت در نوشیدن قهوه

 کارامل ماکیاتو

این نوشیدنی که مانند قهوه تلخ نیست، ترکیبی از اسپرسو ،شیر و کارامل می باشد که عموما در ماگ‌های بزرگ و شفاف سرو می‌ گردد. برای تهیه کارامل ماکیاتو، ابتدا یک چهارم ماگ را با کارامل پر کنید سپس سه چهارم باقیمانده را با شیر گرم پر کرده و در انتها به آن اسپرسو اضافه کنید. شربت کارامل را نیز برای عطر و طعم بخشیدن به ماکیاتو بیافزایید. کارامل، شیر و اسپرسو نباید یک دست شوند. اینکار برای زیبایی و تنوع بخشیدن به قهوه واجب است.

بخوانید: فوت و فن های تهیه قهوه ترک

اسپرسو ماکیاتو

اسپرسو ماکیاتو ترکیب اسپرسو دبل شات با فوم شیر است. ظاهر آن به صورت اسپرسویی‌ است که  روی آن فوم شیربه شکل لکه سفید کاملا دایره‌ای روی کرم قهوه قرار گرفته است. همین لکه ی سفید روی کرم حکم تنوع و زیبایی دو چندان این نوشیدنی را دارا است.

تنوع و خلاقیت در نوشیدن قهوه

موکا

ترکیب دو شات اسپرسو، شیر گرم و سس شکلات موکا را درست می کند. در برخی از کافی شاپ‌ها به جای سس شکلات از پودر شکلات و شکلات تخته نیز استفاده می‌شود. موکا یکی از پرطرف‌دارترین نوشیدنی‌های گرم در تمام دنیا می باشد.

فراپه قهوه

ترکیب شیر و خامه و اسپرسو را فراپه قهوه می‌گویند. برای شیرین کردن آن از سیروپ کارامل و وانیل استفاده می‌ کنند. این ترکیب بی‌نظیر داخل مخلوط کن ریخته می‌شود و با ۱۰ کیوب یخ  مخلوط می شود. فراپه قهوه یکی از نوشیدنی های خنک با قهوه است که در تابستان حکم تنوع و خلاقیت نوشیدن آن را دارد.

پیشنهاد ویژه: سلامتی کلیه با قهوه

آنچه که موجب تنوع و خلاقیت می شود دستور تهیه ی این نوشیدنی ها نیست. بلکه خود قهوه است که این توانایی را دارد تا ترکیب آن با هر چیزی بر جذابیت و خوش طعمی اش بیافزاید.

5 (100%) 1 vote
0
برچسب ها :

دیدگاه شما

ده + 8 =

بدون دیدگاه